عناب تازه و خشک هر دو بهسبب ارزش غذاییشان نزد چینیها اهمیت فراوانی دارند.
۱۴. آنتی اکسیدان: عناب سرشار از آنتی اکسیدان است که می تواند به محافظت از بدن در برابر استرس اکسیداتیو و آسیب ناشی از ویروس های سرماخوردگی کمک کند.
پتاسیم از عناصر حیاتی و ضروری بدن است که در عناب وجود دارد و در تقویت سیستم قلب و عروق و همچنین در کاهش فشارخون مؤثر است.
به جلوگیری از تهوع و استفراغ و برای تسکین دردهای شکمی در دوران بارداری کمک میکند.
همچنین دارای پروتئین، کربوهیدرات و مواد معدنی کلسیم، فسفر، آهن، کاروتن، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین و فلور میباشد.
عناب خوابآور، آرامبخش اعصاب و تقویتکننده مغز و حافظه است.
این دمنوش ملین سینه بوده و همچنین باعث میشود خواب آرام و عمیقی داشته باشید. در مقاله طرز تهیه دمنوش عناب و زرشک، کامل توضیح دادیم که چگونه این دمنوش را آماده کنید.
در زمینه کاهش وزن، پیشنهاد میکنیم پست خواص زعفران برای لاغری را نیز مطالعه کنید. زعفران یکی از بهترین گیاهان دارویی برای رسیدن به تناسب اندام است.
برای درمان خارش پوست ۵۰ عدد عناب را با یک لیوان آب جوشانده صاف کرده، صبح ناشتا با سکنجبین مخلوط نموده میل شود.
عناب می تواند به بهبود عملکرد مغز کمک کند؛ این میوه شگفت انگیز فعالیت گلوتامات (انتقال دهنده عصبی) که باعث آسیب مغزی در افراد مبتلا به سکته مغزی، تشنج یا بیماری پارکینسون می شود را مهار می کند.
با افزایش میزان جذب آهن و فسفر با میوه عناب، میتوانید گردش خون را تنظیم کنید.
من ۲۰ سال است که این کار را انجام می دهم / سریع ترین، کاربردی ترین و خوش مزه ترین شیرینی را بپزید!
خواص عناب خشک و تازه: عناب خواص غذایی و درمانی متعددی دارد. در طب سنتی ایرانی از خواص عناب برای سرماخوردگی و تقویت کبد و معده سخن گفته شده است. عناب تازه سرشار از ویتامین ث و منبع خوبی برای تامین برخی از مواد معدنی مثل مس، آهن و پتاسیم است.
عناب باوجود داشتن فیبر به بهبود هضم غذا کمک نموده و با داشتن عناب پیوندی ساپونینها روند و سرعت جذب مواد غذایی بهبود میبخشد.